Fatima oord
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Gitana
11 Oktober 2008 | Suriname, Paramaribo
Als afscheidpresentje kregen we een leuke tekst uitgedeeld, die ik jullie niet wil onthouden.
Een recept voor het nieuwe jaar;
Men neme 12 maanden en ontdoet deze van alle akelige gebeurtenissen, teleurstellingen en angsten.
Snijd deze in porties van 30 of 31, zodat de voorraad precies voor 1 jaar genoeg is.
Iedere dag voegt men hier aan toe:
* 1 lepeltje werk
* 1 lepeltje humor
* 3 eetlepels optimisme
* 1 portie vertrouwen
Het geheel werkt men af met:
* 1 theelepeltje tolerantie
* 1 korreltje geduld
* 1 snufje tactgevoel
De hele portie wordt nu met een flinke scheut liefde overgoten. Nu het gerecht klaar is kan men het nog versieren met een takje begrip.
Men serveert dit gerecht iedere dag met vriendelijke woorden en een stralende lach!! ;-)
11 Oktober 2008 - 22:28
Yvonne AA:
Techniek staat voor niets. Je fietst. Geweldig. Dat het daar kan. Keep the stories coming. Heerlijk om te lezen. Knuffel -
12 Oktober 2008 - 09:05
Joke En Tamara Uit A:
Hé Gi, Je bent helemaal aan het genieten en cultuur proeven,dat blijkt wel uit alles wat je schrijft. Enne wat zul jij slank worden in jouw Suriname met een buitensauna en geen trek meer in eten. Sonja Bakker is hier niets bij. Grapje.
Het klinkt allemaal erg goed het is leuk om de verhalen te lezen. Wij wensen jou verder nog veel ervaring, vooral veel inspiratie en heel veel plezier in wat je doet.
Joke en Tamara uit het mooie Arnhem. -
12 Oktober 2008 - 19:52
Leontine:
Ha dame, wat een indrukwekkende verhalen. volgende keer dus speelgoed naar Suriname sturen! Morgen begint het echte werk dus.. succes! en dat gerecht wil ik ook uitproberen... -
16 Oktober 2008 - 12:49
Joke En Tamara Uit R:
hoeveel jokes en tamaras ken jij????
kleine wereld!!!
ziet er goed uit! zullen we samen dat mooie gerecht van je in su kokkerellen!!!